jueves, 3 de mayo de 2012




ÓPTICALIA FLORIT
 és una empresa  familiar creada el 1915, Amb l'obertura de la seva primera òptica al carrer Petritxol de Barcelona. A l’any 1979 vàrem entrar a formar part d’un grup d’òptics que després va crear la marca Multiopticas. Vàrem formar part de Multiopticas fins a l’any 2010, moment a partir del qual, per continuar donant el millor servei als nostres clients vam decidir formar part del grup Opticalia.
Actualment comptem amb diversos centres ubicats a diferents comarques de Barcelona així com a la ciutat de Barcelona mateixa, on els hi oferim un horari comercial ampli amb personal especialitzat que l'atendrà d'una manera professional i personalitzada. Volem que a casa nostra vostè s'hi senti com un amic i amb aquesta confiança intentarem solucionar-li qualsevol problema relacionat amb la seva visió o bé amb la seva oïda.
Els nostres professionals l'informaran de les últimes tendències en muntures, tenint sempre en consideració, les seves necessitats funcionals i cercant una estètica personalitzada.També l’aconsellarem sobre el tipus de vidre necessari per tal que la seva activitat diària sigui el més còmoda possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario